Російські пельмені

Смачний рецепт домашніх пельменів. З цим рецептом Ви точно не будете шкодувати часу, витраченого на їх ліплення .

Кількість порцій: 5
Підготовка: 1:00
Приготування: 15 хв

Інгредієнти для приготування російських пельменів

  • борошно 550 грам (або близько  двох с половиною склянок)
  • яйце 1
  • вода дві третини склянки
  • сіль 3 чайних ложки
  • фарш 450 грам (я використовувала яловичий, можна змішати свинячий і яловичий )
  • половина цибулини (середня, дрібно нарізана)
  • часниковий порошок третина чайної ложки
  • перець чорний мелений, за смаком
  • сметана (близько півтори столових ложки на порцію)

Фото рецепт приготування російських пельменів

  1. Щоб зробити прісне тісто для пельменів необхідно змішати борошно, воду, яйце і пів чайної ложки солі. Замісити тісто.
  2. Для начинки в невеликій мисці змішати фарш, одну чайну ложку солі, часниковий порошок, чорний мелений перець і дрібно нарізану цибулю.рецепт приготування російських пельменів
  3. Розкачати тісто, щоб його товщина була близько 3 мм.Розкачати тісто
  4. За допомогою склянки, кухлі або форми для печива вирізати кружки діаметром 3-4 см.вирізати кружки
  5. На середину кожного кружка покласти трохи менше однії чайної ложки м’ясної начинки.чайної ложки м'ясної начинки
  6. З’єднати і защипати краї (пальцями або вилкою), потім з’єднати і притиснути протилежні кінці.З'єднати і защипати країпритиснути протилежні кінці
  7. Вийде близько 50 пельменів. Відкласти в сторону ту кількість, яку будете готувати зараз, а решта пельмені покласти в ємність і морозильник (вони можуть там зберігатися до 3 місяців).Вийде близько 50 пельменів
  8. У каструлі закип’ятити близько 3 літрів води. Додати півтори ч л солі. Вкинути пельмені і готувати без кришки 10-15 хвилин (вони повинні через пару хвилин спливти).Вкинути пельмені
  9. Дістати пельмені з води, покласти бажану кількість на тарілку, додати сметану, зелень (за бажанням) і подавати.