Різотто з грибами фото рецепт

Різотто з грибами фото рецепт

Якщо приготувати це різотто з білими грибами, то аромат буде просто фантастичний! Краса цього рецепту в тому, що якщо ви використовуєте сушені гриби, то замість традиційного для різотто бульйону використовується вода, в якій замочували гриби.

Час приготування: 1 година 20 хвилин
Порцій: 4
Калорійність: 445 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування різотто з грибами

  • Білі гриби сушені 50 гр
  • Цибуля ріпчаста 100гр
  • Оливкова олія 40 мл
  • Рис Арбор 300 гр
  • Вино біле сухе (столове) 150 мл
  • Сіль морська пів чайної л.
  • Пармезан (Парміджано Реджано) 50 гр

Фото рецепт приготування різотто з грибами

  1. Замочіть гриби в літрі теплій води на 30-40 хвилин.Фото рецепт приготування різотто з грибами
  2. Цибулю дрібно наріжте і обсмажте до прозорості на оливковій олії.Цибулю дрібно наріжте
  3. Додайте рис в сковороду, перемішайте і готуйте 2-3 хвилини, поки рис не покриється маслом і не стане напівпрозорим.Додайте рис в сковороду
  4. Влийте в сковороду вино, перемішайте і дайте йому повністю випаруватися.Влийте в сковороду вино
  5. Тепер додайте в сковороду гриби і перемішайте. Воду, в якій вони замочували, нагрійте майже до кипіння, щоб підливати в різотто гарячу рідину.Тепер додайте в сковороду гриби
  6. Тепер наливайте в різотто гарячу воду від грибів, постійно помішуючи. Кожен раз перед тим як додати нову порцію рідини дайте повністю вбратися попередній порції.наливайте в різотто гарячу воду
  7. Готуйте різотто з грибами до тих пір, поки рис не стане досить м’яким. Додайте трохи солі, але пам’ятайте, що належить додати пармезан, який теж досить солоний.Готуйте різотто з грибами
  8. Коли різотто буде готове, всипте свеженатертий пармезан і перемішайте. Подавайте гарячим негайно.всипте свеженатертий пармезан