Різотто з гарбузом і сиром

Різотто з гарбузом і сиром

Дуже клевое блюдо для свята Хелоуін.

Час приготування: 1 година 15 хвилин
Порцій: 4
Калорійність: 614 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування різотто з гарбузом і сиром

  • Гарбуз 300 гр
  • Оливкова олія 50 мл
  • Цибуля ріпчаста 100гр
  • Рис круглозерний 300 гр
  • Бульйон курячий 1000 мл
  • Сіль 0.1 ч.л.
  • Перець духмяний 0.1 шт.
  • Часник зубок 1 шт.
  • Перець довгий 1
  • Фета сир 200 гр
  • Шпинат 50 гр

Фото рецепт приготування різотто з гарбузом і сиром

  1. Розігріти духовку до 200 С. Змастити деко або форму оливковою олією. Зварити гарбуз, порізану великими кубиками, на пару, щоб вона стала м’якою, але не розварилася. Перекласти у форму або на деко, змастити оливковою олією і відправити в духовку. Посолити і поперчити. Запікати, поки не підрум’яниться.Фото рецепт приготування різотто з гарбузом і сиром
  2. У великій сковороді нагріти трохи оливкової олії. Обсмажити цибулю і часник до розм’якшення. Додати рис, смажити 1-2 хвилини, потім додати 1/2 склянки бульйону. Продовжувати помішувати і додавати частинами бульйон, коли попередня порція впоратися. Продовжуйте готувати до розм’якшення рису, посолити — поперчити за смаком.Обсмажити цибулю і часник
  3. Коли гарбуз майже готовий в духовці, додайте на деко Фетаксу і запікайте разом з гарбузом, поки вона не почне плавитися по краям. Розімніть половину гарбуза в пюре і додайте в різотто разом зі шпинатом. Розкладіть різотто по тарілках, зверху прикрасьте гарбузом, що залишилася, і Фетаксою.