Рисова локшина з креветками в соусі Теріяки

Креветки в солодкуватому соусі теріякі досить популярне блюдо японської кухні.

Час приготування: 20 хв
Порцій: 4
Калорійність: 290 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування рисової локшини з креветками в соусі Теріяки

  • Креветки свіжі 200 г
  • Болгарський перець (грунтовий) 100 г
  • Рисова локшина 300 г
  • Соус теріякі 80 мл

Фото рецепт приготування рисової локшини з креветками в соусі Теріяки

  1. Креветки промити, відокремити від панцира.рецепт приготування рисової локшини з креветками в соусі Теріяки
  2. Болгарський перець нарізати соломкоюБолгарський перець нарізати соломкою
  3. Відварити рисову локшину в підсоленій воді 5-7 хвилин до готовностіВідварити рисову локшину
  4. На середньому вогні обсмажити 1 хвилину перець, додати креветки і обсмажити з двох боків до рожевого відтінкудодати креветки і обсмажити
  5. Додати рисову локшину і влити соус Теріяки. Я використовувала готовий соус від «Сен Сой Преміум». Все перемішати і обсмажувати ще 2 хвилини.влити соус Теріяки
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!