Рис з м’ясом в горщиках

Рис з м'ясом в горщиках

Просте і смачне блюдо.

Час приготування: 40 хвилин
Порцій: 2
Калорійність: 540 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування рису з м’ясом в горщиках

  • Свинина 200 гр
  • Цибуля ріпчаста 100гр
  • Два зубці часнику
  • Морква 100 гр
  • Рис Арбор 120 гр

Фото рецепт приготування рису з м’ясом в горщиках

  1. Свинину (попередньо натерту спеціями) і цибулю порізати, моркву потерти на крупній тертці, обсмажити на сковорідці в кінці додати часник.Фото рецепт приготування рису з м’ясом в горщиках
  2. Смажене м’ясо відправляємо в горщики.Смажене м'ясо відправляємо в горщики
  3. Зверху по 3 ложки рису (в кожен горщик), і заливаємо приблизно 1,5-2 см води.по 3 ложки рису
  4. Ставимо в холодну духовку на 30 — 40хвилин, тушкуємо при 180-200 градусах. І все) Дістаємо і їмо рис з м’ясом)їмо рис з м'ясом
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!