Рибний салат мімоза

Смачний і швидкий листковий салат з риби. Він нагадує квітку мімозу, тому й має таку назву.

Кількість порцій: 3
Підготовка: 1 годину, 20 хв
Приготування: 10 хв

Інгредієнти для приготування рибного салату мімоза

  • яйце 4
  • пів цибулини (середня, дрібно нарізана)
  • сир пів склянки (твердий)
  • риба 1 банка (я використовувала сардини в олії, можна робити з тунцем або лососем в олії)
  • вершкове масло 4 столових ложки (натерте на крупній тертці)
  • майонез 5 столових ложок

Фото рецепт приготування рибного салату мімоза

    1. Покласти яйця в каструлю, налити холодну воду, щоб вода покривала яйця. Довести до кипіння, прикрутити вогонь і варити 10 хвилин (щоб вийшли яйця, зварені круто).
    2. Поки готуються яйця, приготувати інші інгредієнти. Нарізати цибулю, натерти на тертці сир та вершкове масло.
    3. Коли яйця готові, остудити їх під холодною проточною водою. Потім очистити яйця і відокремити жовтки від білків. Окремо натерти на тертці жовтки і білки.
    4. Висушити масло з риби, дістати кістки, зняти шкіру (якщо є) і розім’яти виделкою рибу.рецепт приготування рибного салату мімоза
    5. Огранізувати інгредієнти в шари в наступному порядку:
      1. білки
      2. сир
      3. половина частини риби
      4. видавити невеликий шар майонезу, щоб він покривав рибу
      5. цибуля
      6. вершкове масло
      7. рибу, що залишилася
      8. тонкий шар майонезутонкий шар майонезу
    6. Прикрасити верх жовтками.Прикрасити верх жовтками
    7. Поставити в холодильник мінімум на 1 годину. За допомогою ножа розрізати на сегменти і подавати.
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!