Рибні биточки під цибульним соусом

Ця страва підходить на кожен день для усієї сім’ї! Приготування займе не більше 1 години Вашого часу. Цей рецепт розрахований на 4 порції.

Інгредієнти:

  • 500 г філе тріски;
  • 1 куряче яйце;
  • 100 мл молока;
  • сіль, перець білий мелений, тертий мускатний горіх;
  • 2 столових ложки маргарину.

Інгредієнти для приготування соусу :

  • 1 велика морква;
  • 200 мл сметани 10%;
  • 2 столових ложки борошна;
  • 0,5 кубика рибного бульйону;
  • 1 пучок зеленої цибулі;
  • сіль і білий перець.

Спосіб приготування

  1. Наріжте рибне філе невеликими шматочками.
  2. Змішайте рибу, яйце і молоко в кухонному комбайні.
  3. Додати сіль, перець і мускатний горіх.
  4. Зробіть з рибного фаршу битки.

Приготування цибульного соусу

  1. Йогурт змішати з борошном.
  2. У киплячу воду покласти кубик.
  3. Додати терту моркву і рубану цибулю.
  4. Варіть на слабкому вогні 3-4 хвилини.
  5. Посоліть і поперчіть за смаком.

Обсмажте битки на маргарині до готовності, протушкуйте під кришкою 10 хвилин.
Подавати битки з картопляним пюре і з соусом.
Смачного!!!

...