Рибне суфле фото рецепт

Рибне суфле фото рецепт

Ніжне суфле з риби може стати здоровою альтернативою звичайним котлетам, оскільки в цьому блюді використовується запікання, як більш щадний спосіб термообробки. До того ж ви позбудетеся від процедури ліплення котлет, їх перевертання і стеження за процесом приготування.


Час приготування: 1 година
Порцій: 6
Калорійність: 145 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування рибного суфле

  • Тріска 600 гр
  • Розмарин гілочки 1 шт.
  • Сіль 1.25 чайні л.
  • Три яєчних білки
  • Яєчний жовток 3 шт.
  • Вершки 20-22% 100 мл
  • Рукола 50 гр

Фото рецепт приготування рибного суфле

  1. Філе риби опустіть в киплячу підсолену воду разом з гілочкою розмарину. Доведіть до кипіння, потім воду злийте.Фото рецепт приготування рибного суфле
  2. Шматочки риби складіть в блендер.Шматочки риби складіть в блендер
  3. Подрібніть до однорідної консистенції.Подрібніть
  4. Збийте білки з дрібкою солі до щільної піни.Збийте білки
  5. Жовтки злегка збийте разом з вершками і додайте до риби.Жовтки злегка збийте
  6. Руколу також подрібніть в блендері і додайте до риби.Руколу також подрібніть
  7. Додайте збиті білки до риби.Додайте збиті білки до риби
  8. Акуратно перемішайте рухами знизу вгору, щоб зберегти якомога більше повітря в рибній масіперемішайте рухами знизу вгору
  9. Розкладіть рибу по формах, змазанимb маслом, і запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 15-20 хвилин. Можна прикрасити його горошинами рожевого перцю.Розкладіть рибу по формах
  10. Точний час запікання залежить від розміру формочок і кількості суфле в ньому. Подавати суфле можна і гарячим і холодним.
...