Риба, запечена в вершках

Риба, запечена в вершках

Цей рецепт буде дуже до речі тим, хто вічно поспішає, хто не хоче або не може проводити багато часу на кухні, а також усім, хто боїться рецептів довше, ніж у два пропозиції, але при цьому не хоче їсти одну яєчню і напівфабрикати.

Час приготування: 1 година
Порцій: 4
Калорійність: 298 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування риби, запеченої в вершках

  • Філе білої риби 500 гр
  • Вершкове масло 10 гр
  • Капуста кольорова 150 гр
  • Броколі, Калабріз 150 гр
  • Сіль морська пів чайної л.
  • Вершки 30-33 % 200 мл
  • Перець чорний мелений чверть чайної ложки.
  • Горошок зелений заморожений 100 гр

Фото рецепт приготування риби, запеченої в вершках

  1. Форму для запікання змастіть маслом, викладіть в неї філе риби в один-два шари, щоб покрити дно без просвітів. Навколо розкладіть суцвіття капусти.Фото рецепт приготування риби, запеченої в вершках
  2. Посоліть рибу, поперчіть і рівномірно полийте її вершками. Додайте зелений горошок і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.Посоліть рибу
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!