Риба, запечена в беконі

Риба, запечена в беконі

Для цього рецепта підійде нежирна біла риба. Під час запікання з бекону витоплюється жир, не даючи підсихати рибі, а сама риба набуває яскравий копчений смак і аромат. У цьому рецепті використана дорада, але дрібного сибаса, наприклад, буде легше обернути смужками бекону. Одна рибка — одна порція.

Час приготування: 40 хвилин
Порцій: 2
Калорійність: 436 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування риби, запеченої в беконі

  • Дорада 700 гр
  • Лайми 1 шт.
  • Сіль морська чверть чайної л.
  • Бекон 60 гр

Фото рецепт приготування риби, запеченої в беконі

  1. Ретельно почистіть рибу і зскребете луску. Видаліть зябра. Злегка посоліть рибу зсередини, покладіть в черевну порожнину і під зяброві кришки часточки лайма.Фото рецепт приготування риби, запеченої в беконі
  2. На шкірі рибини можна зробити кілька надрізів, щоб поліпшити проникнення смаку та аромату бекону.На шкірі рибини можна зробити кілька надрізів
  3. Оберніть рибу смужками бекону внахлест.Оберніть рибу смужками бекону
  4. Запікайте рибу в духовці, розігрітій до 190 градусів, близько 25-30 хвилин, поки на беконі не утворюється золотава скоринка.Запікайте рибу в духовці
  5. Подавайте рибу гарячою з легким гарніром.
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!