Риба в імбирному маринаді фото рецепт

Риба в імбирному маринаді фото рецепт

У цьому рецепті найважливіше — гарна якість риби. Краще використовувати свіжу рибу, яка не розвалюється при смаженні.

Час приготування: 40 хвилин
Порцій: 4
Калорійність: 435 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування риби в імбирному маринаді

  • Імбир свіжий 5 см
  • Оцет рисовий 50 мл
  • Соєвий соус 50 мл
  • Філе білої риби 400 гр
  • Рис басматі 250 гр
  • Сіль морська пів чайної л.
  • Вершкове масло 30 гр
  • Рослинна олія 30 мл

Фото рецепт приготування риби в імбирному маринаді

  1. Натріть імбир на дрібній тертці і змішайте з рисовим оцтом.Фото рецепт приготування риби в імбирному маринаді
  2. Додайте в суміш соєвий соус і перемішайте. Маринад готовий.Додайте в суміш соєвий соус
  3. Рибне філе (можна з шкірою) наріжте невеликими шматочками, опустіть в маринад і залиште на 10-15 хвилин.Рибне філе
  4. Поки риба маринується, в підсоленій воді зваріть рис, злийте воду, і, поки рис не охолов, додайте вершкове масло.
  5. На розігріту сковороду викладіть шматочки риби і обсмажте з усіх боків. Укладайте рибу нещільно, щоб утворилася скоринка і сік не витікав. На тарілку викладіть рис, зверху покладіть шматочки риби.На розігріту сковороду викладіть шматочки риби