Риба під хрусткою скоринкою (тріска , тілапія , пікша)

Запечена тріска під хрусткою скоринкою — блюдо, яке буде готове менш, ніж за 30 хвилин. Додавання часнику, петрушки і зеленої цибулі, змішаних з оливковою олією, вершковим маслом, панірувальними сухарями і яйцем, робить це блюдо особливо смачним. Якщо немає тріски, то можна приготувати тілапію або пікшу.

Кількість порцій: 3
Підготовка: 8 хв
Приготування: 17 хв

Інгредієнти для приготування риби під хрусткою скоринкою

  • філе риби 450 грам (я використала 3 невеликих філе тріски)
  • оливкова олія 1 столова ложка
  • 1 столова ложка вершкового масла
  • часник 1 зубчик (роздавлений бічною стороною ножа)
  • панірувальні сухарі 1 склянка
  • яйце 1 (маленьке)
  • 1 столова ложка петрушки (дрібно нарізана)
  • зелена цибуля 1 столова ложка ( дрібно нарізаний)
  • перець 1/6 чайної ложки
  • сіль

Фото рецепт приготування риби під хрусткою скоринкою

  1. Розігріти духовку до 200С (400 F).
  2. У невеликій каструльці розігріти оливкову олію, вершкове масло і роздавлений часник. Прибрати з плити та дати настоятися близько 5 хвилин, потім викинути часник.рецепт приготування риби під хрусткою скоринкою
  3. У невеликій мисці змішати панірувальні сухарі, петрушку, зелену цибулю і перець. Додати суміш з маслом і яйце, посолити та добре перемішати.змішати панірувальні сухарі
  4. Посолити філе риби за смаком, покласти у форму для запікання і зверху викласти підготовлену суміш.Посолити філе риби
  5. Запікати в розігрітій духовці близько 17 хвилин, поки не з’явиться хрустка скоринка і риба не буде легко відділятися виделкою.хрустка скоринка