Пюре з баклажанів

Пюре з баклажанів

Суперлегкий і некалорійний літній гарнір — пюре з баклажанів. Рецепт взято з книги «Оригінальні рецепти з усього світу». Хоча слово «рецепт» для цієї страви звучить, мабуть, надто гордо. Але, думаю, написати про це все ж варто, тому що результат виходить корисним, дієтичним, вегетаріанським і незвичайним. До речі, з рибою поєднується дуже добре і ідеально підходить для легкої вечері.

Час приготування: пів години
Порцій: чотири
Калорійність: 39 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування пюре з баклажанів

  • Баклажани 600 гр
  • Лайми одна штука
  • Морська сіль пів чайної ложки
  • Перець чорний мелений пів чайної ложки

Фото рецепт приготування пюре з баклажанів

  1. Нам знадобляться пара баклажанів і один лайм (або лимон).Фото рецепт приготування пюре з баклажанів
  2. Баклажани очищаємо від шкірки, нарізаємо товстими кружечками і варимо в солоній воді до м’якості.Баклажани очищаємо від шкірки
  3. Подрібнюємо зварені баклажани в блендеріПодрібнюємо зварені баклажани в блендері
  4. Додаємо в пюре сік лайма і чорний перець.Додаємо в пюре сік лайма
...