Пудинг з помідорами і фетою

Пудинг з помідорами і фетою

Відмінний легкий сніданок або вечеря. Низькокалорійне і багате білком та кальцієм блюдо.

Час приготування: п’ятдесят хвилин
Порцій: 8
Калорійність: 340 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування пудингу з помідорами і фетою

  • Помідори червоні 500 гр
  • Пармезан (Парміджано Реджано) 50 гр
  • Два зубки часнику
  • Вершкове масло 5 гр
  • Оливкова олія 15 мл
  • Шість курячих яєць
  • Сметана 200 гр
  • Сир 200 гр
  • Фета сир 300 гр
  • Базилік свіжий зелений 10 гр

Фото рецепт приготування пудингу з помідорами і фетою

  1. Помідори порізати кожен на 6 частин. Змастити форму для запікання вершковим маслом, присипати тертим пармезаном, покласти помідори, крупно нарізаний часник, посолити, поперчити, скропити оливковою олією. Поставити в попередньо нагріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.Фото рецепт приготування пудингу з помідорами
  2. Яйця збити, додати сметану, трохи посолити (потрібно враховувати, що фета досить солона).Яйця збити
  3. Сир і фету розтовкти вилкою.Сир і фету розтовкти вилкою
  4. Додати фету з сиром в яйця зі сметаною і все гарненько перемішати. Отриману масу вилити на помідори, посипати пармезаном та поставити в духовку на 20 — 25 хвилин, щоб отримати більш запечену скоринку, можна протримати пудинг в духовці довше. Готову запіканку трохи остудити і подавати, прикрасивши листочками базиліку.Додати фету з сиром в яйця
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!