Прості та смачні ребра

Простий і смачний спосіб приготувати свинячих ребер. Все, що вам треба для цього рецепта, — це сіль, перець, оцет і цибулю.

Кількість порцій: 3
Підготовка: 1 годину, 10 хв
Приготування: 1 година

Інгредієнти для приготування простих та смачних ребер

  • свинячі ребра півтора кілограми
  • цибулина 2 (середні)
  • оцет 5 столових ложки
  • вода 5 столових ложки
  • сіль
  • перець

Рецепт приготування простих та смачних ребер з фото

  1. Промити ребра, висушити паперовими рушниками і розрізати між кістками.Рецепт приготування простих та смачних ребер
  2. Перекласти у велику миску, посолити та поперчити за власним смаком. Додати оцет і воду, добре перемішати.
  3. Порізати цибулю. Додати цибулю до маринаду. Добре обваляти ребра в маринаді і дати постояти при кімнатній температурі близько години, або поставити в холодильник на дві години.Порізати цибулю
  4. Розігріти духовку до 190C (375F).
  5. Викласти ребра у форму для запікання.Викласти ребра у форму
  6. Запікати близько години, або до бажаного ступеня готовності. Подавати гарячими або холодними, як варіант — з вареною картоплею.Подавати гарячими або холодними