Пиріг з капустою

Цей простий рецепт капустяного пирога на кефірі містить в собі білокачанну капусту, моркву і помідори. Цей рецепт послала мені моя подружка. Це одне з улюблених страв її сім’ї і вона часто робить пиріг з капусти на вихідні. Краще подавати теплим або холодним.

Кількість порцій: 6
Підготовка: 8 хв
Приготування: 47 хв

Інгредієнти для приготування пирога з капустою

  • пів капустини (качан середнього розміру, качан вирізати)
  • 2 морквини
  • помідор 1 (середній, для прикраси)
  • кефір 2 склянки
  • яйце 1
  • сода пів чайної ложки
  • оцет пів чайної ложки
  • борошно півтори склянки (більше або менше, залежно від того, яке виходить тісто)
  • сіль
  • перець

Рецепт приготування пирога з капустою

  1. Капусту нашаткувати соломкою.Рецепт приготування пирога з капустою
  2. Моркву натерти на тертці.Моркву натерти на тертці
  3. У великій сковороді розігріти дві столові ложки рослинної олії. Додати туди капусту і моркву, перемішати, поперчити і посолити за смаком, готувати до напівготовності (близько 7 хвилин).Додати туди капусту і моркву
  4. Розігріти духовку до 175C (350F).
  5. У цей час приготувати тісто. У мисці середнього розміру, змішати кефір, яйце і сіль. Додати соду, гасячи її оцтом. Поступово потроху додавати борошно, замішуючи однорідне тісто.приготувати тісто
  6. Вилити тісто в круглу форму. Покласти начинку зверху. Розрізати помідор на 4 частини, потім кожну четвертинку ще навпіл. Прикрасити верх пирога.Покласти начинку зверху
  7. В розігрітій духовці випікати близько 30-40 хвилин, поки не пропечеться центр пирога. Дати охолонути, розрізати на шматочки і подавати.