Піца з ковбасою

Піца з ковбасою

Коли будете готувати піцу з ковбасою, постарайтеся, щоб ковбаса була дуже якісною. Її потрібно небагато, але саме її смак буде домінувати. Кількість інгредієнтів розрахована на дві досить великі піци.

Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порцій: 12
Калорійність: 396 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування піци з ковбасою

  • Борошно пшеничне 500 гр
  • Сіль морська пів чайної л.
  • Дріжджі сухі швидкодіючі 5 гр
  • Оливкова олія 60 мл
  • Соус для піци 400 мл
  • Моцарелла 400 гр
  • Цибуля ріпчаста 100гр
  • Маслини без кісточки 200 гр
  • Ковбаса сирокопчена 200 гр

Фото рецепт приготування піци з ковбасою

  1. Просійте борошно у досить велику ємність, додайте сіль і дріжджі. Влийте в поглиблення посередині 300 мл води, змішаної з оливковою олією і перемішайте, потроху збираючи борошно з країв.Фото рецепт приготування піци з ковбасою
  2. Місіть, не шкодуючи сил, щоб утворилося пластичне тісто, яке відстає від рук, а потім поставте для підйому в тепле вологе місце на годинку. Коли воно збільшиться вдвічі, його потрібно обминути і приступати до приготування піци.щоб утворилося пластичне тісто
  3. Розкачайте, або краще, розтягніть тісто в корж товщиною півсантиметра, викладіть на посипаний борошном деко і змастіть оливковою олією. Зверху розподіліть соус для піци.розподіліть соус для піци
  4. Посипте крупно натертим сиром моцарела.Посипте крупно натертим сиром
  5. Розкладіть кільця цибулі, маслини і ковбасу.Розкладіть кільця цибулі
  6. Запікайте  піцу з ковбасою в максимально розігрітій духовці (зазвичай 250 градусів) 10-12 хвилин.Запікайте  піцу з ковбасою