Піца Даймонд фото рецепт

Піца Даймонд фото рецепт

Суха тонка і хрустка основа з невеликою кількістю овочів, ковбасою та сиром із зеленню. Їсти потрібно відразу інакше дно стає м’яким. Вийде дві середніх піци.

Час приготування: 1 година 15 хвилин
Порцій: 4
Калорійність: 820 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування піци Даймонд

  • Дріжджі сухі активні 10 гр
  • Сіль пів чайної ложки
  • Рослинна олія 17 мл
  • Борошно пшеничне 350 гр
  • Цибуля ріпчаста 100гр
  • Болгарський перець (грунтовий) 100 гр
  • Помідори червоні 100 гр
  • Базилік свіжий фіолетовий 20 гр
  • Кріп 10 гр
  • Сир 200 гр
  • Ковбаса сирокопчена 200 гр
  • Вершкове масло 10 гр
  • Томатна паста 80 гр

Фото рецепт приготування піци Даймонд

  1. Якщо хочете 1 піцу беріть всього в 2 рази менше. Розвести сухі дріжджі в 250 мл теплої води (дати їм 10 хв постояти), просіяти борошно додати до неї сіль, перемішати. Залити туди воду з дріжджами, додати рослинне масло. Все ретельно перемішати, замісити (на рослинному маслі). Що б не утворилася скоринка прикрийте зверху вологим рушником (слідкуйте щоб не стосувалося тесту) саме тісто можна змазати залишками рослинної олії і сприснути водою з пульверизатора. Поставити в духовку на 40 градусів на 40 хвилин.Фото рецепт приготування піци Даймонд
  2. Поки стоїть тісто, кришіть начинку. Взагалі начинка у піци — справа кожного, можна додавати гриби равлики і взагалі що завгодно 🙂 Я взяв те, що було вдома, а саме: цибулю, перець болгарський, помідорів парочку, зелень (кріп, базилік), сир, ковбасакришіть начинку
  3. Для змазування основи піци виготовив наступну суміш. Розтопив трохи вершкового масла, додав маленьку баночку (або половинку) томатної пасти, приправи, перець, сіль (не переборщіть), а так само поклав частину зелені.Для змазування основи піци
  4. За час чистки і приготування овочів тісто повинно було підійти, його потрібно дістати і розкачати на аркуші (не забувайте розділити на 2 частини для першої і другої піци). Зверху змастити сумішшю для основи.Зверху змастити сумішшю для основиВикласти приготовані овочі і ковбасу
  5. Викласти приготовані овочі і ковбасу
  6. Ну і нарешті ставимо піцу на 1 рівень, на 25 хвилин при 210°С
  7. Періодично перевіряємо, коли краї підрум’яняться можна витягнути, посипати сиром і відправити назад ще на 3-4 хвилини. Тоді сир розплавиться але не підсмажиться 🙂 До речі прямо в сир раджу вмішати зелень що б вона не підсихали а залишалася вологою під сиром.посипати сиром і відправити назад
  8. Піца Даймонд  готова!Піца Даймонд  готова