Перші страви

Крем-суп з курки

Крем-суп з курки

Мені дуже подобаються крем-супи, тому і готувати їх дуже люблю. Попався мені під руку цікавий рецепт такого ось супу. Він звичайно, курячий, але я б його все-таки назвала гороховим. І цей суп безумовно варто того, щоб його приготувати для своєї…
Читати далі

Грибний суп фото рецепт

Грибний суп фото рецепт

Давно я обіцяла приготувати і викласти на smachni-recepti.pp.ua грибний супчик. Взагалі, варіантів грибних супів існує дуже багато, але я вирішила почати з самого простого і поширеного. Це просто прозорий грибний суп, який в ідеалі вариться з білих грибів. У мене…
Читати далі

Овочевий бульйон

Овочевий бульйон

Овочевий бульйон досить рідко може вживатися сам по собі, але при цьому незамінний в різних гарячих стравах (наприклад, різотто), супах і соусах. Дуже зручно приготувати відразу кілька літрів бульйону і заморозити, щоб потім додавати скільки треба в будь-які страви. Склад…
Читати далі

Як приготувати суп з квасолі

Як приготувати суп з квасолі

Абсолютно вегетаріанський суп, смачний і насичений. Досить густий, тому що частина овочів і квасолі в ньому подрібнюються до стану пюре.

Як приготувати яловичий бульйон

Як приготувати яловичий бульйон

Бульйони — незамінна річ у кулінарії. Додавання бульйонів в різні страви в процесі приготування покращує їх смак і робить його більш насиченим. На основі бульйонів готують багато супів, соуси, різото, заливні страви, бульйони додають у начинки для пирогів, пиріжків і…
Читати далі

Курячий суп

Курячий суп

Легкий курячий супчик з картоплею, овочами і свіжим кропом.

Літній холодний суп з буряком

Літній холодний суп з буряком

Окрошка, холодник, борщ, холодник, таратор, тюря — все це різновиди холодних супів. У літню спеку мало хто відмовиться від тарілки холодної, освіжаючою окрошки.  У будь-якої господині є свій перевірений і успішний рецепт такого супу. Я з дитинства звикла до окрошки…
Читати далі

Цибулевий суп з яблуком

Цибулевий суп з яблуком

Французький цибульний суп — цибуля в бульйоні з сиром і грінками. Цибулеві супи дуже популярні з давніх часів. Багатий аромат супу заснований не стільки на бульйоні, скільки на пасерованій цибулі. Пасерування, в даному випадку, є процедурою, при якій цибуля, повільно…
Читати далі