Печиво до чаю з лимоном

Печиво до чаю з лимоном

Дуже солодке і смачне печиво до чаю з лимоном, родзинками, безе і горішками. Оскільки процес приготування цих ласощів простий, але тривалий, ми пропонуємо покликати в гості подруг, тоді час непомітно пролетить за захоплюючою бесідою. До того ж печива вийде багато і ви точно захочете ним з ким-небудь поділитися.

Час приготування: 1,5 години (30 хвилин підготовка + 1 година випікання)

Інгредієнти для приготування печива до чаю з лимоном

  • яйця — 4шт.
  • маргарин — 200г
  • цукор — 2 склянки
  • борошно — 2,5 склянки
  • лимон — 1шт
  • родзинки – три чверті склянки
  • горіхи волоські — три чверті склянки
  • сода — пів чайної ложки + оцет
  • ванільний цукор

Інгредієнти для приготування печива до чаю з лимоном

Фото рецепт приготування печива до чаю з лимоном

  1. Замочіть родзинки в гарячій воді.рецепт приготування печива до чаю з лимоном
  2. Лимон перейдіть на м’ясорубку або натріть на крупній тертці. Додайте півсклянки цукру.Лимон для печева до чаю
  3. Маргарин розтопіть на дуже слабкому вогні або паровій бані.Маргарин для печива до чаю
  4. Відокремте жовтки від білків.Відокремте жовтки від білків
  5. Жовтки розітріть з цукром. Додайте соду, погасіть її оцтом.Жовтки розітріть з цукром
  6. Влийте жовтки з цукром у маргарин і перемішайте до отримання однорідної маси.перемішайте до отримання однорідної маси
  7. Потроху додайте борошно в отриману масу.додайте борошно в отриману масу
  8. Добре перемішайте і вимісити тісто.Добре перемішайте і вимісити тісто
  9. Розкачайте тісто на деко тонким шаром. Зробіть невеликий бортик щоб лимонний сік не витік на дно. Рівномірно розкладіть лимонну масу і родзинки. Ізюм потрібно попередньо промити. Ставимо випікатися в духовку розігріту до 180 градусів Цельсія на 15 хвилин.Основа для печива до чаю
  10. Під час випікання основи збийте білки міксером. Коли маса буде вже досить пишною щоб тримати форму, потроху додавайте цукор. Щоб безе вийшло легким і хрустким білки повинні бути дуже добре збиті.збийте білки міксером
  11. Після закінчення 15 хвилин, дістаньте деко з духовки. Печиво має бути майже готовим, бортик повинен трохи підрум’янитися.дістаньте деко з духовки
  12. Викладіть збиті білки на печиво і рівномірно розмажте їх по всій площі деко. Посипте подрібненими волоськими горіхами. Температуру духовки збавте до 80-100 градусів. Поставте печиво назад в духовку на одну годину.Поставте печиво назад в духовку
  13. Дістаньте готове печиво і ще гарячим наріжте його на шматочки.Дістаньте готове печиво
...