Печінкові оладки

Печінкові оладки
З усіх оладок печінкові дають найбільше заліза організму. Принцип їх приготування такий же, як у будь-яких інших — зробити тісто, швидко посмажити з обох сторін на сковороді і їсти. Мені найбільше подобається в поєднанні зі сметаною.


Час приготування: 40 хвилин
Порцій: 8
Калорійність: 239 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування печінкових оладків

  • Борошно пшеничне 100 гр
  • Сіль одна ч.л.
  • Печінка куряча 400 гр
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Рослинна олія 100 мл

Фото рецепт приготування печінкових оладків

  1. Курячу печінку потрібно промити і видалити плівки, після чого подрібнити в блендері або м’ясорубці. Додати яйця, борошно і сіль. Все добре перемішати до однорідності.Фото рецепт приготування печінкових оладків
  2. На розігріту сковороду з рослинним маслом столовою ложкою викладати оладки.ложкою викладати оладки
  3. Смажити печінкові оладки з обох боків на середньому вогні.Смажити печінкові оладки з обох боків
  4. Подавати оладки краще в гарячому вигляді.Подавати оладки краще в гарячому вигляді