Печінка-гриль фото рецепт

Печінка-гриль фото рецепт

Для жителів великих мегаполісів, всім іншим рекомендую робити традиційно — на відкритому вогні!
Не всі позитивно ставляться до печінки, але ті хто її любить — зрозуміють. Виходить дуже ніжно і смачно.

Час приготування: двадцять хвилин
Порцій: 4
Калорійність: 156 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування печінки-гриль

  • Печінка яловича 500 гр
  • Сіль пів чайної ложки
  • Перець чорний мелений чверть чайної ложки
  • Кріп сушений чверть чайної ложки

Фото рецепт приготування печінки-гриль

  1. Печінку можна використовувати будь-яку, але свіжу!Фото рецепт приготування печінки-гриль
  2. Печінка очистити від оболонки, нарізати шашликовими шматочками і приправити сіллю і спеціями (можна і без оних обійтися)
  3. Одягти на шампур і в духовку-гриль на 10-15 хв.Одягти на шампур
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!