Печеня з яловичини та овочами

Корисний для здоров’я рецептик печені з яловичини зі спаржею, зеленою стручковою квасолею, цвітною капустою і морквою. Відмінно підійде тим, кому подобаються овочі, а також тим, хто любить яловичину.

Кількість порцій: 4
Підготовка: 10 хв
Приготування: 25 хв

Інгредієнти для приготування печені з яловичини та овочами

  • яловичина 450 грам (філе, нарізане тонкими смужками)
  • рослинне масло 3 столових ложки
  • часниковий порошок четверть чайної ложки
  • порошок чилі чверть чайної ложки
  • кольорова капуста пів головки
  • стручкова квасоля 230 грам (свіжа, кінчики обрізати)
  • спаржа 450 грам (нарізана на шматочки близько 5 см)
  • 6 морквин  (маленька, розрізана по діагоналі на 4 частини)
  • спагетті 115 грам (розламати на 4 частини і відварити до напівготовності, воду злити)
  • сіль (за смаком)

Фото рецепт приготування печені з яловичини та овочами

 

рецепт приготування печені з яловичини

  1. У глибокій сковороді на середньому вогні розігріти 2 ст л рослинного масла.
  2. З усіх боків обсмажити м’ясо, близько 10 хвилин. Додати часниковий порошок і порошок чилі, зменшити вогонь і продовжувати готувати. усіх боків обсмажити м'ясо
  3. В іншій великій сковороді в одній столовій ложці рослинного масла злегка обсмажити цвітну капусту, стручкову квасолю, спаржу, моркву і спагетті, поки вони повністю не прогріються (близько сими хвилин).злегка обсмажити цвітну капусту
  4. Змішати все в здоровій сковороді, посолити, накрити кришкою і тушкувати ще близько 7 хвилин, або до бажаного ступеня готовності. Подавати.Змішати все в здоровій сковороді