Паштет з курячої печінки

Простий і смачний курячий паштет. Куряча печінка, обсмажена з морквою, цибулею і спеціями, потім подрібнена з додаванням вершкового масла і коньяку. Відмінно поєднується з батоном або крекерами.

Кількість порцій: 2 склянки
Підготовка: 10 хв
Приготування: 15 хв

Інгредієнти для приготування паштету з курячої печінки

  • 500 грамів помитої курячої печінки
  • морква 1 (натерта на тертці)
  • цибулина 1 (дрібно нарізана)
  • сіль пів чайної ложки
  • кріп чверть чайної ложка (сухий або дрібно нарізаний свіжий)
  • перець чверть чайної ложки
  • одна столова ложка коньяку
  • 2 столові ложки розм’якшеного вершкового масла
  • 2 столові ложки оливкової олії

Рецепт приготування паштету з курячої печінки

  1. У печінки відрізати плівки і зайвий жир. Нарізати печінку на невеликі шматочки.Рецепт приготування паштету з курячої печінки
  2. У сковороді на середньому вогні розігріти оливкове масло. Додати натерту на тертці моркву і дрібно нарізану цибулю, обсмажити близько 5 хвилин.стане м'якою
  3. Додати курячу печінку і готувати 10 хвилин, поки не стане м’якою. Додати кріп, перець і сіль. Добре перемішати і дати трохи охолонути.Додати курячу печінку
  4. Помістити суміш в блендер, додати вершкове масло та коньяк, подрібнити до однорідного стану.Помістити суміш в блендер
  5. Перекласти паштет в миску, накрити та помістити в холодильник на 2 години (там він стане більш щільним). Намазати на батон або крекери і подавати. Паштет зберігається в холодильнику близько 5 днів.Намазати на батон або крекери