Овочі в сметані

Овочі в сметані

У цих овочів дуже цікавий смак вийшов. Особливу пікантність додає зелень — кінза.

Час приготування: 50 хв
Порцій: 4
Калорійність: 272 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування овочів в сметані

  • Кабачки 300 гр
  • Баклажани 300 гр
  • Морква 300 гр
  • Солодкий червоний перець 2 перчини
  • Цибуля ріпчаста (100г) 2 шт.
  • Оливкова олія 40 мл
  • Сметана 40 гр
  • Майонез 40 гр
  • Часник зубок 1 шт.
  • Кінза (коріандр) 5 гр

Фото рецепт приготування овочів в сметані

  1. Нарізати всі овочі кубиками й обсмажити на оливковій олії, всі складові окремо.рецепт приготування овочів в сметані
  2. Обсмажені овочі висипати в сотейник (у мене його не виявилося, готувала в каструлі, але в каструлі може пригоріти), додати сметану і майонез.
  3. Все гарно перемішати та тушкувати на слабкому вогні 30 хвилин.
  4. Додати подрібнений часник і готувати ще близько трьох хвилин.
  5. Перед подачею посипати кінзою.Перед подачею посипати кінзою

Можна подавати до м’яса. Ще дуже смачний варіант: заправка до макаронів (паста).

...