Овочева запіканка

Овочева запіканка

Варіацій цієї страви безліч, кожен кухар готує її по-своєму, додаючи або прибираючи якісь інгредієнти. Головне, що приготування овочевої запіканки займає зовсім небагато часу, а виходить дуже смачно і корисно.

Час приготування: 30 хв
Порцій: 4
Калорійність: 122 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування овочевої запіканки

  • 100гр ріпчастої цибулі
  • Морква 100 гр
  • Рослинна олія 10 мл
  • Кабачки 600 гр
  • Помідори червоні 200 гр
  • Два курячих яйця
  • Один зубок часнику
  • Кріп 5 гр
  • Петрушка 5 гр

Фото рецепт приготування овочевої запіканки

  1. Цибулю потрібно дрібно нарізати, а моркву потерти на крупній тертці. Пасерувати овочі з рослинним маслом.Фото рецепт приготування овочевої запіканки
  2. Кабачки порізати кубиками та додати до цибулі з морквою. Тушкувати до напівготовності (приблизно хвилин 3-5)Кабачки порізати кубиками
  3. Помідори порізати і додати до овочів, тушкувати до готовності кабачків (приблизно 5 хвилин)Помідори порізати і додати до овочів
  4. Яйця злегка збити і полити ними овочі, перемішати так, щоб овочі повністю вкрилися политим яйцем. Зверху посипати подрібненим часником. Закрити кришкою і дати яйцям приготуватися.Яйця злегка збити і полити ними овочі
  5. Зелень дрібно подрібнити. Готову запіканку посипати зеленню.Готову запіканку посипати зеленню
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!