Основа для пирога з вершковим сиром

Безпрограшний варіант смачної і хрусткої основи для пирога з вершковим сиром, маслом і молоком. Безсумнівно стане Вашим улюбленим рецептом тіста.

Кількість порцій: 2 основи по 23 см діаметром
Підготовка: 10 хв

Інгредієнти для основи пирога

  • борошно дві с половиною склянки
  • вершкове масло 170 грам (холодне, нарізане шматочками близько 1 см)
  • вершковий сир 170 грам (холодний, нарізаний шматочками близько 1 см, я використовувала сир Філадельфія)
  • молоко 4 столові ложки
  • цукор дві столові ложки
  • сіль пів чайної ложки

Фото рецепт приготування основи для пирога

  1. У кухонний комбайн покласти борошно, цукор, сіль, шматочки вершкового масла і сиру. Додати молоко і все подрібнити (близько 20 секунд, поки суміш не стане злипатися в грудки).рецепт приготування основи для пирогапоки суміш не стане злипатися
  2. Дістати тісто і викласти на посипану борошном поверхню. Потім розділити на дві частини і сформувати 2 кулі (оригінальний рецепт — 2 основи або 1 основа для низу, а інша для верху. Загорнути кожен з куль а харчову плівку і зберігати в холодильнику (не більше 2 днів).розділити на дві частини

 

...