Оладки з курячої печінки

Оладки з курячої печінки
Америку, звичайно, не відкрию, напевно цей спосіб запхнути печінку в дітей знають багато, але раптом хтось не знає) ) Я, взагалі-то, всеїдна і печінку люблю в будь-якому вигляді, але для своєї сім’ї доводиться її маскувати. Для початку візьмемо цибулю і печінку


Час приготування: 1 година 25 хвилин
Порцій: 6
Калорійність: 192 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування оладків з курячої печінки

  • Печінка куряча 400 гр
  • Цибуля ріпчаста 100гр
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Манка, манна крупа 125 гр
  • Сіль 1 ч.л.
  • Насіння коріандру 2 ч.л.
  • Йогурт натуральний 100 мл
  • Гірчиця діжонська 2 ч.л.
  • Паприка мелена 1 ч.л.

Фото рецепт приготування оладків з курячої печінки

  1. Потім цибулю подрібнити в блендері, додамо до неї печінку і ще гарненько все подрібнюєм.Фото рецепт приготування оладків з курячої печінкиПотім цибулю подрібнити в блендері
  2. Потім додамо яйце, сіль, мелені насіння коріандру і ще раз прокрутимо блендером. Потім вильем масу в миску і додамо манну крупу, перемішуємо і залишити хвилин на 40, щоб манка розбухла. А потім просто смажимо оладки, виливаючи їх ложкою на гарячу сковороду.Потім додамо яйце
  3. Подати можна з соусом із йогурту + гірчиця + паприка або з салатом зі свіжих овочів або з картопляним пюре, а можна ще й згасити на сковороді з цибулею, морквою і помідорами, щоб вийшла підлива.