Оладки із кабачків з зеленою цибулею

Смачні оладки із кабачків цукіні з зеленою цибулею та часником. Страва, яка сподобається всій родині!

Кількість порцій: 10 оладок
Підготовка: 5 хв
Приготування: 15 хв

Інгредієнти для приготування оладків із кабачків з зеленою цибулею

  • цукіні 3 (середні)
  • зелена цибуля чверть склянки (дрібно нарізана)
  • часник 1 зубчик (дрібно нарізаний)
  • яйце 1
  • борошно пів склянки
  • оливкова олія 2 столові ложки (для смаження)
  • сіль три чверті чайної ложки
  • перець чверть чайної ложки

Фото рецепт приготування оладків із кабачків з зеленою цибулею

  1. Цукіні натерти на тертці у великій мисці. Промокнути трохи паперовим рушником, щоб прибрати надлишки рідини.рецепт приготування оладків із кабачків з зеленою цибулею
  2. Додати дрібно нарізану зелену цибулю, часник, яйце і борошно. Посолити і поперчити. Добре перемішати, щоб рівномірно розподілилися всі інгредієнти.Додати дрібно нарізану зелену цибулюДобре перемішати
  3. У сковороді великого розміру на середньому вогні розігріти оливкове масло. Викладати суміш ложкою (десь по одній повній ложці) в гаряче масло, трохи притиснути, щоб вийшли оладки. Смажити порціями до золотистого кольору, близько 3 хвилин на сторону.розігріти оливкове маслоСмажити порціями
  4. Готові оладки покласти на тарілку, попередньо застелену паперовим рушником, щоб видалити надлишки масла. Подавати зі сметаною.оладки покласти на тарілку