Оформлення тарілки: як зробити трояндочки з сьомги

Нарізка з сьомги сама по собі стає окрасою столу, але якщо викласти тоненькі пластиночки рибки особливим чином, то Ваше частування запам’ятається надовго всім без винятку! А Ви випробуєте відчуття справжнього гастрономічного задоволення! Притому таку незвичайну подачу Ви можете використовувати не тільки для романтичної вечері або святкового застілля, але і в повсякденному варіанті сімейного обіду! Хіба Ваші близькі не гідні щоденного свята?

Оформлення тарілки: як зробити трояндочки з сьомги

Покрокове виконання трояндочки з відкритими пелюстками

  1. Кухонними ножицями відрізаємо смужки сьомги в 2 см. Розетки такого розміру  будуть відмінно виглядати на бутербродах і канапе. Для оформлення салатів або тарілки з рибної нарізкою можна зробити трояндочки побільше (смужки з сьомги будуть 3-4 см).Покрокове виконання трояндочки з відкритими пелюстками
  2. Починаємо згортати смужку.Починаємо згортати смужку
  3. Пройшовши 2/3 шляху повертаємо смужку трохи на низ, як показано на фотографії (як би відкриваючи пелюстка) і продовжуємо згортати до кінця смужки.трояндочки з сьомгизробити трояндочки з сьомгияк зробити трояндочки з сьомги
  4. Якщо у вас вже підготовлені бутерброди, то відразу приклеюємо трояндочку до масла. Якщо ж ви вирішили зробити розетки і тільки потім прикрашати ваші страви, то краще закріпити їх за допомогою зубочисток або кухонних шпагжок.приклеюємо трояндочку до масла

Як зробити трояндочки з сьомги єдиною смужкою

В відео майстер показує, як згорнути шматочки лосося в «розетки» і розмістити їх на блюдо з рисом, оформленому в  стилі японських суші. Насолоджуйтесь!

Трояндочки з декількох смужок червоної риби

Швидка і легка закуска для бутербродів, яку можна зробити протягом декількох хвилин! Відмінно підходить для невеликих обідів, зустрічей і вечірок.

Створити розетку у вигляді трояндочки можна з різних видів риби, головна умова — тонко її нарізати. Це може бути будь-який вид червоної риби або простий оселедець.
Таким шедевром можна прикрасити готову страву (рибний салат «шуба», солоні торти), прикрасити тарілку з рибної нарізкою або зробити святковий варіант бутербродів (лосось, вершкове маслечко і ікорка).

Прикрашання святкових страв трояндочками із сьомги

 

Прикрашання святкових страв трояндочками із сьомги

Прикрашання святкових страв трояндочками

Оформлення тарілки

оформленн тарілки красивими трояндами з червоної риби

приклад оформленн тарілки трояндами з червоної риби

як робити троянди з риби

як зробити троянди з риби

троянди з риби для новорічного столу

Страви з риби, а особливо з сьомги, не тільки надзвичайно смачні, але ще й корисні для здоров’я своїми цілющими речовинами. Червона риба містить ненасичені жирні кислоти Омега-3, які не синтезуються людським організмом, але беруть участь у багатьох обмінних процесах. Також сьомга багата вітамінами і мінеральними солями, іншими жирними кислотами. Тому Ви поліпшите не лише сервіровку, але і підвищите поживність частування!

Приємного апетиту!