Некласичний простий глінтвейн

Некласичний простий глінтвейн

З першими холодами, якось було зимно в квартирі, та й в оточенні все чхали і кашляли. Щоб зігрітися п’ятничним вечером, вирішила приготувати глінтвейн. Для класичного глінтвейну у мене не вистачало безлічі інгредієнтів, вирішила знайти щось отаке …

Хто знає, може цього року настане зима і цей гарячий і «гарячливий» напій доведеться як не можна до речі!

Час приготування: 30 хв
Порцій: 6
Калорійність: 134 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування некласичного простого глінтвейну

  • Вино червоне сухе (столове) 750 мл
  • Мед 80 гр
  • Кардамон чверть чайної ложки
  • Одна паличка кориці
  • Гвоздика 5 шт.
  • Мускатний горіх тертий пів чайної ложки

Фото рецепт приготування некласичного простого глінтвейну

  1. Налити в каструлю вино і поставити на плиту — нехай гріється. У цей час додати мед, воду (100 мл), ром, цукор, гвоздику, корицю та мускатний горіх.Фото рецепт приготування некласичного простого глінтвейну
  2. Майже довести до кипіння, але не кип’ятити!довести до кипіння
  3. Довели — вимкнули — розлили по стаканчиках через ситечко!розлили по стаканчиках

А далі, ви знаєте, що робити!

 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!