М’ятно — гірчичний соус фото рецепт

М'ятно - гірчичний соус фото рецепт
Цей соус зовсім нескладний, готується простим змішуванням інгредієнтів. Зате у нього дуже гармонійний смак — гостро-солодкий з освіжаючою ноткою м’яти.


Час приготування: 10 хвилин
Порцій: 6
Калорійність: 76 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування м’ятно-гірчичного соусу

  • Гірчиця діжонська 10 ч.л.
  • М’ята свіжа 10 гр
  • Мед 100 гр
  • Хрін 50 гр
  • Сіль 1/4 ч.л.
  • Перець чорний мелений 1/4 чайної л.

Фото рецепт приготування м’ятно-гірчичного соусу

  1. У велику чашку покладіть гірчицю, приблизно третина стандартної баночки (250 мл)Фото рецепт приготування м’ятно-гірчичного соусу
  2. Відокремте листя м’яти від стебел, добре промийте, струсіть і порубаєте дрібніші. Покладіть в чашку.Відокремте листя м'яти від стебел
  3. Туди ж додаємо три столові ложки меду. До складу цього соусу входить багато гострих інгредієнтів — гірчиця, хрін, перець, так що солодкий смак буде дуже до речі.три столові ложки меду
  4. Кладемо дві столові ложки тертого хрону.дві столові ложки тертого хрону
  5. І приправляємо сіллю і свіжомеленим перцем.приправляємо сіллю
  6. Гарненько розітріть занурювальним блендером або змішайте з допомогою віночка чи виделки.Гарненько розітріть
  7. Можна перекласти м’ятно — гірчичний соус в баночку і зберігати деякий час в холодильнику до подачі на стіл.перекласти м'ятно - гірчичний соус
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!