М’ясо з баклажанами

М'ясо з баклажанами

Це м’ясо з баклажанами продовжує серію простих і швидких рецептів. Головний секрет цієї страви — гарне м’ясо, придатне для смаження, оскільки тут не передбачається тривалого приготування. Це може бути вирізка, м’ясо товстого або тонкого краю (філейний край).

Час приготування: 1 година
Порцій: 4
Калорійність: 316 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування м’яса з баклажанами

  • Яловичина для смаження 500 гр
  • Баклажани 350 гр
  • Рослинна олія 30 мл
  • Сіль морська чверть чайної л.
  • Перець чорний мелений чверть чайної л.
  • Розмарин листя пів столової ложки
  • Часник часточки 2 шт.

Фото рецепт приготування м’яса з баклажанами

  1. М’ясо очистити від жил і порізати поперек волокон на плоскі шматки товщиною близько 1,5 см. Щоб м’ясо було м’яким, його можна відбити. Тепер кожен шматок розрізати на невеликі шматочки.Фото рецепт приготування м’яса з баклажанами
  2. Очищені від шкірки баклажани нарізаємо приблизно такими ж шматками, як м’яса.Очищені від шкірки баклажани
  3. М’ясо швидко обсмажуємо на великому вогні в рослинній олії, щоб вийшла скоринка.М'ясо швидко обсмажуємо на великому вогні
  4. Коли м’ясо буде майже готове (час залежить від сорту м’яса і товщини шматків), додаємо туди баклажани. Вони вберуть м’ясний сік, так що може знадобитися додавання рідини. У цьому випадку краще додати м’ясний бульйон, але можна і просто воду або ще трохи олії.додаємо туди баклажани
  5. За пару хвилин до кінця приготування додаємо у м’ясо сіль, перець, нарізаний часник і розмарин.нарізаний часник і розмарин
  6. У самому кінці можна ненадовго накрити блюдо кришкою, щоб м’ясо просочилося ароматами часнику і розмарину.щоб м'ясо просочилося ароматами
...