М’ясо по-італійськи в томатному соусі

М'ясо по-італійськи в томатному соусі

Ця страва пахне своїми травами і приправами, м’ясо виходить дуже ніжним і соковитим. Але щоб це оцінити повною мірою — його потрібно приготувати і спробувати.

Час приготування: 1 година 20 хвилин
Порцій: 6
Калорійність: 701 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування м’яса по-італійськи в томатному соусі

  • Яловича грудинка 1500 гр
  • Вино біле сухе (столове) 200 мл
  • Розмарин гілочки 3 шт.
  • Оливкова олія 40 мл
  • Помідори червоні 800 гр
  • Часник часточки 3 шт.
  • Маслини без кісточки 60 гр
  • Базилік свіжий зелений 10 гр
  • Чебрець 3 гр
  • Сіль 1 ч.л.

Фото рецепт приготування м’яса по-італійськи в томатному соусі

  1. М’ясо нарізати великими шматочками, приблизно 3×4 см.Фото рецепт приготування м’яса по-італійськи в томатному соусі
  2. Замочити м’ясо в білому вині і розмарині, промаринувати його протягом 1 години.Замочити м'ясо в білому вині
  3. Маринад злити, але розмарин залишити в м’ясі, м’ясо обсушити. На сильному вогні розігріти оливкову олію в сковороді і додати туди м’ясо. Інтенсивно перемішуючи обсмажити його з усіх боків. Сковорода повинна бути достатньо глибокою, щоб зручно було перемішувати і туди помістився соус.додати туди м'ясо
  4. Бланширувати помідори: довести до кипіння 2 літри води в каструлі, закинути туди на 2-3 хвилини помідори і дістати їх.Бланширувати помідори
  5. Очистити помідори від шкірки і натерти їх на тертці або подрібнити блендером.Очистити помідори від шкірки
  6. У помідори розчавити часник, дрібно нарізати базилік, додати маслини без кісточок розрізані навпіл і чебрець.У помідори розчавити часник
  7. Влити соус в м’ясо, посолити за смаком і тушкувати близько 30-40 хвилин, до готовності.Влити соус в м'ясо
...