М’ясо по-французьки фото рецепт

М'ясо по-французьки фото рецепт

У дні холостяцької самотності, хочеться побалувати себе чимось смачненьким, але зовсім лінь морочитися з багатогодинним рецептом. В один з таких днів я вирішив спробувати цей популярний російський рецепт. На жаль, яловичини в холодильнику не виявилося, тому в мене не зовсім класичне м’ясо по-французьки. Та ще як противник майонезу, я готував без нього. Зі свининою такий номер пройшов, а от з яловичиною, не вийде. Щоб м’ясо вийшло не жорстким доведеться використовувати майонез або сметану.

Час приготування: сорок хвилин
Порцій: 2
Калорійність: 1210 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування м’яса по-французьки

  • Цибуля ріпчаста 100гр
  • Оливкова олія 20 мл
  • Свинина 500 гр
  • Сіль морська пів ч.л.
  • Перець чорний мелений пів чайної л.
  • Олтермані сир 200 гр

Фото рецепт приготування м’яса по-французьки

  1. Почнемо з самого складного … Треба зібратися з силами і почистити цибулю, а потім ще й порізати кільцями.Фото рецепт приготування м’яса по-французьки
  2. Обсмажуємо або навіть швидше тушкуємо цибулю в оливковій олії. Головне не засмажити його до скориночки.тушкуємо цибулю в оливковій олії
  3. М’ясо — в пакет і молотком його! Злегка відбиваємо, якщо у тебе свинина як у мене і сильніше, якщо яловичина. Яку частину м’яса вибрати вирішуй сам.М'ясо - в пакет і молотком його
  4. Попередньо посолити і поперчити викладаємо на деко. Я використовую папір для запікання, щоб не паритися з відмиванням деко.Попередньо посолити і поперчити
  5. Тепер ювелірна робота: акуратно розкласти цибулю на всі шматочки м’яса порівну.розкласти цибулю на всі шматочки м'яса
  6. Не менш ювелірно розкласти зверху тертий сир.розкласти зверху тертий сир
  7. Розігріваємо духовку до 180 С° і ставимо в неї м’ясо на 20-25 хвилин. Що б не жувати одне м’ясо я посмажив картоплю, але думаю до цього блюда підійде будь-який гарнір легкого приготування.м'ясо на 20-25 хвилин