М’ясні кульки

М'ясні кульки

Влітку, коли буває лінь довго стояти біля плити, можна швидко і легко приготувати м’ясні кульки. Доповнити їх яким завгодно гарніром і здивувати гостей і улюблену сім’ю 🙂

Час приготування: двадцять хвилин
Порцій: 4
Калорійність: 317 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування м’ясних кульок

  • Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
  • Одне куряче яйце
  • Яловичий фарш 500 гр
  • Сухарі панірувальні 5 ст.л.

Фото рецепт приготування м’ясних кульок

  1. Заготовлюємо фарш. Ріжемо дрібно цибулю, додаємо яйце, сіль, перець за смаком.Фото рецепт приготування м’ясних кульок
  2. Робимо маленькі кулькиРобимо маленькі кульки
  3. Обвалюємо їх у панірувальних сухарях. Завдяки цьому весь сік залишається всередині і кульки виходять дуже соковитими і смачними)Обвалюємо їх у панірувальних сухарях
  4. І обсмажуємо протягом 15 хвилин з усіх боків на середньому вогні під кришкоюобсмажуємо протягом 15 хвилин
  5. Як гарнір можна запропонувати що в голову прийде — і овочі і макарони і багато чого іншого) я приготувала пюре. Було дуже смачно 🙂
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!