М’ясна піца фото рецепт

М'ясна піца фото рецепт

Цю піцу дієтичною, звичайно, не назвеш, зате яка вона вкуснюча! У неї м’яке повітряне тісто з хрусткою скоринкою по краях і ароматна м’ясна начинка. За розміром вона займає ціле деко, так що якщо у вас велика сім’я, вона буде якраз до речі. А якщо ні — запрошуйте друзів і приступайте до замішування тіста.


Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порцій: 12
Калорійність: 286 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування м’ясної піци

  • Борошно пшеничне 400 гр
  • Сіль морська пів чайної л.
  • Дріжджі сухі швидкодіючі 5 гр
  • Оливкова олія 45 мл
  • Соус для піци 150 мл
  • Моцарела 150 гр
  • Бекон 100 гр
  • Ковбаса сирокопчена 100 гр
  • Маслини без кісточки 100 гр
  • Помідори червоні 250 гр

Фото рецепт приготування м’ясної піци

  1. Змішуємо просіяне борошно, сіль і дріжджі у великій мисці, робимо поглиблення для рідини. Окремо з’єднуємо 250 мл теплуватої води і оливкове масло і додаємо суміш у поглиблення в борошні. Робимо однорідне тісто і гарненько його вимішуємо.Фото рецепт приготування м’ясної піци
  2. Залишаємо для підйому в теплому місці, накривши рушником або харчовою плівкою. Тісто має збільшитися в 2 рази в об’ємі. Після цього його потрібно обминути і дати підійти ще разок.Залишаємо для підйому в теплому місці
  3. Коли тісто підійде другий раз, його потрібно акуратно розподілити по деко, посипане борошном (кількість в інгредієнтах вказано приблизно) і зробити невеликі бортики. Злегка змастити тісто оливковою олією і викласти поверх соус для піци, який ви можете купити готовий або приготувати самі.викласти поверх соус для піци
  4. На соус викласти тертий сир.На соус викласти тертий сир
  5. Тепер розкласти начинку (бекон, ковбаса, маслини та помідори). Бекон для начинки я попередньо злегка обсмажила з обох сторін на невеликому вогні.Тепер розкласти начинку
  6. Запекти м’ясну піцу в розігрітій до 220-250 градусів духовці протягом 10-12 хвилин.Запекти м'ясну піцу
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!