Морські гребінці фото рецепт

Морські гребінці фото рецепт

Цей рецепт приготування гребінців розповіла мені одна знайома, яка кілька років жила в Китаї. Рецепт нескладний, але дуже смачний. Пропорції соєвого соусу і масла можна регулювати за своїм смаком. Якщо хочете більш вершковий смак, додавайте більше масла, якщо більш солоний — соєвого соусу. У кожному разі, соєвий соус краще використовувати не дуже солоний («лайт»).

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4
Калорійність: 433 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування морських гребінців

  • Морські гребінці 500 гр
  • Вершкове масло 65 гр
  • Зубки часнику 3 шт.
  • Соєвий соус 50 мл
  • Скляна локшина (з бобових) 200 гр

Фото рецепт приготування морських гребінців

  1. Якщо гребінці у вас заморожені, повільно разморозьте їх у холодильнику.Фото рецепт приготування морських гребінців
  2. На гарячу сковороду киньте трохи вершкового масла і покладіть гребінці.покладіть гребінці
  3. Обсмажте морські гребінці з двох сторін до легкої золотистої.Обсмажте морські гребінці
  4. Додайте дрібно нарізаний часник, масло і соєвий соус, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте десять хвилин. Зверніть увагу, що якщо соєвий соус все ж солоний, його потрібно покласти трохи менше. Орієнтуйтеся на свій смак.Додайте дрібно нарізаний часник
  5. На гарнір відмінно підходить «скляна» локшина з бобових. Поки гребінці гасяться, зваріть її по інструкції на упаковці і подайте з гребінцями, полив її соусом."скляна" локшина з бобових
...