Молода рум’яна картопля

Молода рум'яна картопля

Мені здається це саме липневе блюдо, яке може приготувати будь-яка людина, навіть той, хто вперше зіткнувся зі сковорідкою 🙂  Молоду обсмажену картоплю 🙂 смакота 🙂

Час приготування: сорок хвилин
Порцій: 2
Калорійність: 357 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування молодої рум’яної картоплі

  • Картопля 400 гр
  • Одна чайна ложка солі.
  • Вершкове масло 50 гр
  • Цибуля ріпчаста (100гр) приблизно пів цибулини

Фото рецепт приготування молодої рум’яної картоплі

  1. Ретельно помийте картоплю, краще за допомогою спеціальної щітки, тому що чистити ми її не будеморецепт приготування молодої рум'яної картоплі
  2. Відваріть картоплю до напівготовності в підсоленій воді (12-15 хвилин)Відваріть картоплю до напівготовності
  3. Розтопити на сковорідці вершкове масло і перекласти туди картоплю. До обсмаження її необхідно насухо витерти паперовим рушникомРозтопити на сковорідці вершкове масло
  4. Розтопити вершкове масло 🙂Розтопити вершкове масло
  5. І обсмажити на сковороді цибулю до набуття золотистого кольору 🙂обсмажити на сковороді цибулю
  6. Покришити зелень 🙂Покришити зелень
...