Млинці з серцем

Млинці з серцем

Млинці можуть бути з самими різними начинками — з м’ясом, субпродуктами, солодкими сирними і фруктовими наповнювачами, грибами і овочами. Один з дуже смачних і цілком традиційних домашніх рецептів являє собою тонкі млинчики з пшеничного борошна з серцем.


Можна зробити багато таких млинчиків у вільний час і заморозити їх, щоб у потрібний момент під рукою була смачна і швидка домашня їжа.

Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порцій: 8
Калорійність: 378 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування млинців з серцем

  • Перець чорний горошком 7 шт.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Сіль 1.5 чайних л.
  • Серце теляче 800 гр
  • Цибуля ріпчаста 100гр
  • Рослинна олія 85 мл
  • Молоко 500 мл
  • Борошно пшеничне 250 гр
  • Яйце куряче 3 шт.

Фото рецепт приготування млинців з серцем

  1. Щоб зробити начинку, спочатку треба зварити теляче серце. Можна додати за смаком спеції: чорний перець горошком, лавровий лист. Бульйон не виливайте, він нам ще знадобиться.Фото рецепт приготування млинців з серцем
  2. Варене серце пропускаємо через м’ясорубку або подрібнюємо в блендері, ріпчасту цибулю обсмажуємо в олії до золотистого кольору і змішуємо з серцем.Варене серце пропускаємо через м'ясорубку
  3. Тепер нам стане в нагоді бульйон. Його треба додати в фарш, щоб він не був сухим. Приблизно бульйону знадобиться півсклянки.Приблизно бульйону знадобиться півсклянки
  4. Змішуємо інгредієнти для млинців (молоко, борошно, 3 яйця, сіль та рослинна олія) до однорідності. Тісто має вийти досить рідким. Рослинну олію додаємо прямо в тісто, а не при смаженні. Печемо млинці з одного боку, складаючи стопкою, обсмаженою стороною вгору.Змішуємо інгредієнти для млинців
  5. На кожен млинець кладемо столову ложку начинки та акуратно загортаємо конвертиком.На кожен млинець кладемо столову ложку начинки
  6. Обсмажуємо згорнуті млинці з серцем на сковороді.Вживаємо зі сметаною або просто так.Обсмажуємо згорнуті млинці з серцем
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!