Млинці з куркою фото рецепт

Млинці з куркою фото рецепт

З якогось непорозуміння млинці з куркою не так поширені, як млинці з м’ясом, тим часом вони мають цілий ряд переваг. М’ясо курячої грудки дієтичне, до того ж воно дешевше і вимагає менш тривалої кулінарної обробки. Якщо приготувати млинці побільше і заморозити їх, не обсмажуючи, то потім ви зможете діставати потроху і швидко готувати свіжі і смачні домашні млинці.


Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порцій: 10
Калорійність: 264 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування млинців з куркою

  • Куряча грудка 800 гр
  • Морква 100 гр
  • Цибуля ріпчаста 100гр
  • Селера стеблової 200 гр
  • Сіль 1.5 ч.л.
  • Борошно пшеничне 250 гр
  • Яйце куряче 3 шт
  • Молоко 550 мл
  • Цукор-пісок 20 гр
  • Рослинна олія 10 мл

Фото рецепт приготування млинців з куркою

  1. Курячі грудки залийте чистою водою, щоб вона тільки покрила м’ясо, додайте очищені моркву, цибулю та селеру(50гр), посоліть. Доведіть до кипіння, зніміть піну і варіть на середньому вогні ще 10-15 хвилин. Занадто довге варіння зробить м’ясо дуже сухим і несмачним, так що слідкуйте. Відвар збережіть.Фото рецепт приготування млинців з куркою
  2. Змішайте всі складові для тіста (борошно, яйця, молоко, сіль 1/2 ч.л., цукор пісок), добре перемішайте, щоб не було грудок. Має вийти рідке тісто однорідної консистенції. Добре розігрійте сковороду, змастіть маслом і смажте тонкі млинці з одного боку, чекаючи тільки, щоб тісто добре просохло зверху.Змішайте всі складові для тіста
  3. Готові млинці складайте в стопку підсмаженої стороною вгору.Готові млинці складайте в стопку
  4. Стебла селери, що лишилися, розріжте вздовж на 4 частини, потім подрібніть. Цибулю наріжте тонкою соломкою. Пасеруйте на рослинній олії все до м’якості на середньому вогні, постійно помішуючи.Цибулю наріжте тонкою соломкою
  5. Куряче м’ясо подрібніть за допомогою м’ясорубки або блендеру, додайте цибульно-селерову суміш.Куряче м'ясо подрібніть
  6. Підлийте бульйону стільки, скільки буде вбирати м’ясо. На цьому етапі спробуйте фарш, якщо треба, досоліть.На цьому етапі спробуйте фарш
  7. На середину кожного млинця кладіть столову ложку фаршу і завертайте млинець конвертиком.завертайте млинець конвертиком
  8. Загорнуті млинці обсмажте з обох сторін, якщо перед цим ви їх заморожували, то прикрийте кришкою, щоб начинка добре прогрілася. Подавайте гарячими або холодними зі сметаною або вершковим соусом.Загорнуті млинці обсмажте з обох сторін
...