Млинці на кефірі

Млинці на кефірі
Смачні та нескладні млинці на кефірі. Вони виходять досить тонкими і ажурними. При цьому через додавання в тісто крохмалю вони добре перевертаються.


Час приготування: 40 хвилин
Порцій: 12
Калорійність: 228 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування млинців на кефірі

  • Кефір 1000 мл
  • Яйце куряче 4 шт.
  • Цукор-пісок 50 гр
  • Сіль одна чайна л.
  • Борошно пшеничне 250 гр
  • Крохмаль картопляний 100 гр
  • Сода харчова 2 гр
  • Рослинна олія 50 мл

Фото рецепт приготування млинців на кефірі

  1. Змішайте кефір з цукром, яйцями і сіллю.Фото рецепт приготування млинців на кефірі
  2. Просійте в цю ж миску борошно, змішане з крохмалем.Просійте в цю ж миску борошно
  3. Добре розмішайте тісто, щоб не було грудок і додайте соду.Добре розмішайте тісто
  4. На закінчення влийте в тісто трохи рослинної олії. Це допоможе не додавати масло при смаженні і дасть можливість легко зніматися млинцям.влийте в тісто трохи рослинної олії
  5. Тісто має вийти досить рідким, щоб млинці були тонкими. Якщо тісто вийшло густіше, просто додайте трохи кефіру до потрібної консистенції.Тісто має вийти досить рідким
  6. Наливайте тісто на гарячу сковороду рівномірно.Наливайте тісто на гарячу сковороду
  7. Смажте млинці на кефірі з двох сторін до настання золотисто-коричневого відтінку.Смажте млинці на кефірі з двох сторін
  8. Подавайте млинці стопкою або складеними вчетверо. Можна також загорнути їх у трубочки.Подавайте млинці стопкою або складеними вчетверо