Медальйони зі свинини в грибному соусі

Обсмажені тушені свинячі медальйони з грибами. Вони неодмінно стануть частим блюдом на вашому столі. Добре подавати з картопляним пюре або спагетті.

Кількість порцій: 4
Підготовка: 7 хв
Приготування: 43 хв

Інгредієнти для приготування медальйонів зі свинини в грибному соусі

  • свиняча вирізка 1
  • третина склянки свіжих грибів
  • одна очищена цибулина середніх розмірів
  • два очищених зубчики часнику
  • три чверті склянки курячого бульйону (можна замінити водою)
  • борошно 2 столові ложки
  • чилі порошок 1/8 чайної ложки
  • розмарин чверть чайної ложки (сухий)
  • рослинне масло 3 столових ложки
  • сіль
  • перець

Рецепт приготування медальйонів зі свинини в грибному соусі

  1. М’ясну вирізку помити, обсушити паперовим рушником і нарізати на шматочки товщиною близько 1см. Дрібно посікти часник.Рецепт приготування медальйонів зі свинини в грибному соусі
  2. Покласти шматочки нарізаного м’яса в миску, посолити, поперчити, посипати порошком чилі. Відставити убік.Покласти шматочки нарізаного м'яса в миску
  3. Порізати гриби невеликими шматочками. Цибулю нарізати четверть кільцами.Порізати гриби
  4. У великій сковороді, розігріти 2 столові ложки рослинної олії. Обсмажити м’ясо в олії до золотисто-коричневого кольору, по 3 хвилини кожну сторону. Перекласти з сковороди в окрему тарілку і відставити убік.Обсмажити м'ясо в олії
  5. Додати одну столову ложку масла в ту ж сковороду. Обсмажувати цибулю, часник і гриби близько 5 хвилин. Добре вмішати борошно. Потроху додавати курячий бульйон (або воду), при цьому постійно помішуючи соус до кипіння. Готуємо, помішуючи, близько 2 хвилин або поки не загусне.Обсмажувати цибулю
  6. Додати свинячі медальйони і розмарин. Зменшити вогонь, накрити і тушкувати близько 30 хвилин, поки м’ясо не буде м’яким і його сік не буде прозорим.Додати свинячі медальйони
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!