Маринований тунець

Стейки тунця, мариновані в суміші з соєвого соусу, лимонного соку, оливкової олії, імбиру, орегано, петрушки і часнику, потім обсмажені по дві хвилини з кожного боку. Дуже просто і смачно!

Кількість порцій: 2
Підготовка: 2 години, 5 хв
Приготування: 5 хв

Інгредієнти для приготування маринованого тунця

  • два стейка тунця 2
  • лимонний сік 6 чайних ложок
  • соєвий соус 6 чайних ложок
  • оливкова олія 3 чайних ложок
  • чверть чайної ложки імбиру
  • орегано чверть чайної ложки
  • петрушка чверть чайної ложки
  • часник чверть чайної ложки (свіжевидавленний)
  • рослинна олія одна столова ложка
  • перець

Фото рецепт приготування маринованого тунця

  1. У невеликій мисці змішати лимонний сік, соєвий соус, оливкову олію, імбир, орегано, петрушку і часник. Добре перемішати.рецепт приготування маринованого тунця
  2. Покласти тунець в пластиковий пакет. Додати маринад, щільно закрити пакет (випускаючи зайве повітря), потрясти пакет, щоб стейки вкрилися маринадом.Покласти тунець в пластиковий пакет
  3. Покласти в холодильник на 1,5 години, періодично перевертати.
  4. Вийняти з холодильника і ще залишити при кімнатній температурі на 30 хвилин.
  5. Рясно посипати перцем бічні сторони стейків.Рясно посипати перцем
  6. У сковороді на середньому вогні розігріти олію. Обсмажити тунець по дві хвилини з кожного боку, або до бажаного ступеня готовності.Обсмажити тунець по дві хвилини