Мариновані баклажани

Мариновані баклажани

Цей рецепт у мене живе давно, я баклажани дуже люблю, а коли їх маринувати як не восени ?) ) Так що закочуємо рукава і до плити)

Час приготування: 6 годин
Порцій: 6
Калорійність: 262 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування маринованих баклажанів

  • Баклажани 700 гр
  • Сіль 2 чайні ложки
  • Сіль морська 3 ч.л.
  • Цукор-пісок 25 гр
  • Оцет столовий 60 мл
  • Рослинна олія 140 мл
  • Часник два зубки
  • Пів червоної цибулини
  • Перець чилі пів перчини

Фото рецепт приготування маринованих баклажанів

  1. Баклажани бланшувати в киплячій підсоленій воді, не очищаючи, хвилин 5.рецепт приготування маринованих баклажанів
  2. Для маринаду змішати сіль, цукор, оцет 9%, масло і дрібно порізаними часник.Для маринаду змішати сіль
  3. Цибулю нарізати тонкими кільцями, скласти в друшляк і обдати окропом, потім промити холодною водою і додати його в маринад разом з гострим перцем чилі.в маринад разом з гострим перцем чилі
  4. Гарячі баклажани нарізати кільцями (довільно) і залити маринадом. Готово через 4-5 годин, але чим довше маринуються, тим смачніше стають) Зберігаємо в холодильнику.Гарячі баклажани нарізати кільцями

 

...