Маринована риба в гарячому томатному соусі

Маринована риба в гарячому томатному соусі

Продовжую тему маринування риби… Скажу відразу: цей маринад мені дуже сподобався, і риба, і цибулю вийшли неймовірно смачними, ще й сам маринад служить чудовим соусом, так, наприклад, до тієї ж картопельки:) Я сервірувала з молодою, відварною картоплею в мундирі. Просто розчавила кожну картопельку, виклала зверху рибу, цибульку і полила маринадом. Смакота!

Час приготування: 1 год
Порцій: 2
Калорійність: 719 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування маринованої риби в гарячому томатному соусі

  • Кефаль 300 г
  • Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
  • Олія рослинна 100 мл
  • Томатний сік 200 мл
  • Сіль 3 ч.л. Цукор-пісок 20 г
  • Перець чорний горошком 10 шт.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Насіння коріандру 1 ч.л.
  • Оцет столовий 60 мл

Фото рецепт приготування маринованої риби в гарячому томатному соусі

  1. У мене була свіжа, дрібна кефаль. Я обробила рибку на філе, але можна спокійно порізати на шматочки, якщо це оселедець або скумбрія. Рибу скласти в контейнер, перешаровуючи кільцями цибулі.рецепт приготування маринованої риби в гарячому томатному соусі
  2. Для маринаду змішаємо в каструльці всі інгредієнти, що лишилися, крім оцту і скип’ятимо. (Коріандр беремо мелений)Для маринаду змішаємо в каструльці всі інгредієнти
  3. Коли знімемо з вогню маринад, додамо 9% оцет і заллємо соусом рибу. Пробуйте маринад перед кожною ложкою оцту, це важливо! Маринад повинен бути смачним, але смаки у всіх різні) можна додати більше, менше.Маринад повинен бути смачним