Локшина з цукіні

Локшина з цукіні

Оригінальний і легкий овочевий гарнір.

Час приготування: сорок хвилин
Порцій: 4
Калорійність: 188 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування локшин з цукіні

  • Цукіні 600 гр
  • Масло кунжутне 40 мл
  • Два зубці часнику
  • Соєвий соус 40 мл
  • Кунжут 30 г

Фото рецепт приготування локшин з цукіні

  1. Цукіні вимийте і відріжте кінчики.рецепт приготування локшин з цукіні
  2. Ножем для чищення овочів зрізайте тонкі смужки кабачка так , щоб на кожній смужці було небагато шкірки . Середину з насінням для локшини не використовуйте.зрізайте тонкі смужки кабачка
  3. Покладіть локшину на розігріту з маслом сковороду і готуйте , помішуючи , хвилин 5 на середньому вогні.Покладіть локшину
  4. Додайте соєвий соус та дрібно нарізаний часник. Перемішайте.Додайте соєвий соус
  5. Посипте насінням кунжуту , перемішайте і готуйте ще дві хвилини.Посипте насінням кунжуту
  6. Подавайте як гарнір чи легке самостійне блюдо.
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!