Курячий суп

Курячий суп
Легкий курячий супчик з картоплею, овочами і свіжим кропом.


Час приготування: 1 година
Порцій: 6
Калорійність: 181 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування курячого супу

  • Куряча гомілка 400 гр
  • Картопля 400 гр
  • Морква 150 гр
  • Цибуля ріпчаста 100гр
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Суміш перців одна чайна л.
  • Сіль одна ч.л.
  • Кріп 50 гр

Фото рецепт приготування курячого супу

  1. Курячі ніжки помити, покласти в каструлю, залити одним літром води, довести до кипіння. Коли курочка закипить шумівкою зняти піну. Курячі ніжки можна замінити на філе порізане дрібними шматочками, і так само слідувати рецептові. І в тому і в іншому варіанті виходить дуже смачно!Фото рецепт приготування курячого супу
  2. Моркву, картоплю і цибулю почистити, порізати шматочками.Моркву, картоплю і цибулю почистити
  3. Додати в каструлю картоплю, моркву і цибулю. А також посолити, поперчити, покласти лавровий лист. Варити під кришкою на маленькому вогні 30-40 хвилин до м’якості картоплі та моркви.Додати в каструлю картоплю
  4. Готовий курячий суп перед подачею посипати дрібно порізаним кропом.Готовий курячий суп