Курячі стегенця з часником

Дуже легкий рецепт курячих стегенець з часником. Шматки курки маринуються в майонезі, часнику та спеціях.

Кількість порцій: 6
Підготовка: 40 хв
Приготування: 1 година

Інгредієнти для приготування курячих стегенець з часником

  • курячі стегенця 6
  • майонез третина склянки
  • часник 3 зубчики (очищений)
  • приправа для курки гриль півтори чайні ложки (можна замінити сумішшю паприки, часникового і цибульного порошку)
  • сіль
  • перець

Рецепт приготування курячих стегенець з часником

  1. Розігріти духовку до 175 градусів Цельсія (350 градусів Фаренгейта).
  2. Обполоснути курячі стегенця, висушити паперовим рушником. Покласти у велику миску. Посолити і поперчити кожен шматок.
  3. У маленькій мисці, змішати майонез, видавлений часник і приправу для курки гриль.
  4. Курку добре перемішати з сумішшю, накрити поліетиленовою плівкою і поставити маринуватися в холодильник, мінімум на 30 хвилин.Рецепт приготування курячих стегенець з часником
  5. Розкласти курячі стегенця у формі для запікання, покритою алюмінієвою фольгою (щоб потім було легше мити).Розкласти курячі стегенця
  6. Запікати, не накриваючи, в розігрітій духовці протягом однієї — півтори години, або поки скоринка не стане рум’яною і м’ясо не пропечеться.