Курячі рулетики з маринованими огірочками запечені в сметані

Курячі рулетики з маринованими огірочками запечені в сметані

Курячі рулетики можна робити з різними начинками, так роблять і з смаженими грибами, і з чорносливом, і з морквиною.

Час приготування: 1 година
Порцій: 2
Калорійність: 419 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування курячих рулетиків

  • Куряче філе 400 гр
  • Вісім маринованих огірків
  • Сіль пів чайної ложки
  • Перець чорний мелений чверть чайної ложки
  • Рослинна олія 20 мл
  • Базилік сушений 1 ч.л.
  • Сметана 70 гр

Фото рецепт приготування курячих рулетиків

  1. Філе грудки розрізати на дві частини, щоб з одного філе вийшло дві заготовки для рулету. Добре відбити, посолити і поперчити з двох сторін. Акуратно загорнути всередину огірки та приколоти зубочистками.Фото рецепт приготування курячих рулетиків
  2. Обсмажуємо на гарячій сковороді недовго, просто щоб рулет схопився і добре тримав форму. Акуратно виймаємо зубочистки. Перекладаємо в форму для запікання, посипаємо сушеним базиліком. Сметану змішуємо навпіл з водою.щоб рулет схопився і добре тримав форму
  3. Заливаємо сметаною.Заливаємо сметаною
  4. І відправляємо в духовку при 180 градусах хвилин на 30 хв. За час приготування можна перевернути, щоб вийшла гарна скоринка.вийшла гарна скоринка
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!